На Київщині БЕБ припинило незаконну діяльність 5 гральних закладів

На Київщині БЕБ припинило незаконну діяльність 5 гральних закладів

Детективи Бюро економічної безпеки у Київській області припинили діяльність 5 нелегальних гральних закладів, які займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей у Білій Церкві.

Про це повідомляє БЕБ.

Заклади працювали протягом тривалого часу без створення юридичної особи та необхідних ліцензій. Всі вони були розташовані у нежитлових приміщеннях, — йдеться у заяві.

Детективи БЕБ провели обшуки та вилучили 64 комплекти комп'ютерної техніки, відеокамери, термопринтери, флеш-накопичувачі, телефони, пристрої для перевірки купюр, готівку та інші технічні засоби, повідомляють детективи Київщини.

Орієнтовна вартість вилученого становить понад 1 мільйон гривень.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України. Санкція статті передбачає штраф від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, На Донеччині поліцейські провели ексгумацію тіла жінки, яка померла під час активних бойових дій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео) Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео)
Чоловік перерізав сусідові горло, вирізав його серце і легені. Наразі підозрюваного у жорстокому вбивстві арештували на два місяці
На Київщині загинула сім'я через отруєння чадним газом (відео) На Київщині загинула сім'я через отруєння чадним газом (відео)
Поліцейські встановлюють обставини загибелі родини у Броварах.
Loading...
Load next