Падіння мосту в Києві: Компанія-виконавець пояснила причини та ліквідує наслідки за власний рахунок

Падіння мосту в Києві: Компанія-виконавець пояснила причини та ліквідує наслідки за власний рахунок

Група дорожньо-будівельних компаній RDS, яка виконує роботи з реконструкції Дегтярівського шляхопроводу, пояснила причини падіння  балок прогонової частини та заявила, що наслідки будуть ліквідовані за її власний рахунок. 

Про це повідомила RDS.

Під час виконання монтажу 7-ої балки в проєктне положення вона втратила свою стійкість. При падінні було зачеплено частину вже змонтованої конструкції, що призвело також до порушення її стійкості та падіння інших 6-ти балок прогонової будови. Враховуючи ситуацію, яка склалася, усунення всіх недоліків буде здійснюватись за рахунок групи компаній RDS. Наголошуємо, що відповідальними за виконання робіт на об’єкті є група компаній RDS, - повідомила компанія.

Виконавець робіт зазначив, що збитків міському бюджету не нанесено. Вартість реконструкції не збільшиться. Проте термін виконання ремонтних робіт може збільшитися.

Роботи виконувалися згідно графіку, однак через необхідність усунення недоліків термін введення в експлуатацію розв’язки збільшиться на більш пізні строки, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Укрнафта» готує до будівництва нові свердловини на заході України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі» Розтрата коштів на ремонті Південного мосту — прокуратура провела обшуки у «Київавтодорі»
Частина робіт у період з вересня по листопад поточного року, не відповідають заявленим обсягам та вартості.
Loading...
Load next