«вагнерівці» уже не несуть жодної тактичної загрози — ЗСУ

«вагнерівці» уже не несуть жодної тактичної загрози — ЗСУ

Україна фіксує поодинокі випадки повернення залишків ПВК “Вагнер” на українську територію, жодної тактичної загрози вони не несуть.

Про це сказав начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Це - залишки тих недобитків, які залишилися ще після того, як “Вагнер” був розбитий наприкінці цієї весни — на початку літа. Звичайно, що більша частина тих воєнних злочинців, убивць після розформування їхніх таборів у Білорусі хтось відправився в Африку, хтось відправився додому, а хтось приїхав вмерти в українській землі. Але це досить поодинокі випадки, ми фіксуємо декілька буквально таких, що вони приходять на якісь керівні, інструкторські посади, але жодної тактичної загрози вони вже більше не несуть і не будуть нести, - зазначив він.

Речник Східного угруповання підкреслив, що ПВК “Вагнер” знищено, вони не зможуть уже відновити таку свою діяльність, яка була раніше.

Нагадаємо, «Укрнафта» готує до будівництва нові свердловини на заході України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Loading...
Load next