СБУ та НАБУ проводять серію обшуків у керівництва міста Мукачево

СБУ та НАБУ проводять серію обшуків у керівництва міста Мукачево

Служба безпеки спільно з НАБУ проводить серію обшуків у справі про масштабну корупційну схему в Мукачівській міській раді на Закарпатті.

Правоохоронці досліджують усі обставини передачі у приватну власність частини центрального спорткомплексу міста, повідомляє СБУ.

За попередніми оцінками, така оборудка могла завдати державі збитків на майже 100 млн грн.

Наразі у межах раніше відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії, у тому числі в адмінбудівлях Мукачівської міськради.

Комплексні заходи з викриття корупції проводяться за процесуального керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Нагадаємо, Польща передала своїм військовим базу відпочинку, яку відібрала у посольства рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото) Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото)
Суддю Чауса викрили на отриманні 150 тисяч доларів хабаря. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких він закопував у дворі власного будинку.
СБУ прийшла в УПЦ МП у ще трьох областях (фото) СБУ прийшла в УПЦ МП у ще трьох областях (фото)
Служба безпеки України з кінця листопада проводить обшуки у єпархіях УПЦ МП по Україні.
Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео) Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео)
Чаус перебуває в будівлі Служби безпеки України в Києві. Проте, детективи НАБУ поскаржилися, що співробітники СБУ не реагували на їхні законні вимоги й намагались втекти на автомобілі в якому в той час перебував екссуддя.
Loading...
Load next