У ЗСУ розповіли скільки отримують поранені захисники

У ЗСУ розповіли скільки отримують поранені захисники

За словами заступника начальника управління соцпідтримки — начальника відділу грошового забезпечення та зарплати полковника Олега Рогаля, є певні критерії, у разі дотримання яких, військовому будуть виплачувати додаткову допомогу на лікарняному.

Про це повідомляє «АрміяInform».

Він пояснив, якщо військовий отримав поранення і перейшов на лікарняний, але до цього йому нараховувались 30 тисяч гривень, виплату на цей час припиняють.

Винагорода у розмірі 30 тисяч гривень виплачується тільки за період виконання бойових або спеціальних завдань. Враховуючи зазначене, військовослужбовець, який перебуває на лікарняному, при цьому не виконує ніяких бойових завдань, тому за цей період лікування винагорода у розмірі 30 тисяч гривень він отримувати не буде, - зазначив Олег Рогаль.

У разі, якщо ж боєць отримував додаткову винагороду у 100 тис. гривень, і після отримав поранення на фронті, то виплати будуть повністю збережені.

За весь час лікування військовослужбовець, який дістав поранення, контузію або травму, пов’язану із захистом Батьківщини, він отримає винагороду в розмірі 100 тисяч гривень. Також ця винагорода зберігається за час відпустки після лікування, якщо поранення було важким. Ступінь важкості поранення визначають військові лікарські комісії, - наголосив Олег Рогаль.

Нагадаємо, ПАРЄ визнала Голодомор геноцидом українського народу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next