У Франції чеченець з ножем напав на школу та зарізав вчителя

У Франції чеченець з ножем напав на школу та зарізав вчителя

У Франції чеченець з ножем напав на школу в місті Аррас, убивши вчителя та поранивши ще двох людей, національна антитерористична прокуратура почала розслідування.

Про це повідомив телеканал BFM TV.

Напад стався в середній школі Гамбетта в Аррасі. Ймовірний виконавець злочину – 20-річний чеченець, уродженець рф. Під час свого злочину він щонайменше один раз вигукнув "Аллаху ахбар".

За інформацією BFM TV, підозрюваний був колишнім учнем цієї школи. Його затримала поліція. Відомо, що нападник перебував на обліку нацбезпеки. За даними ЗМІ, його звуть Мохамед Могоучков. Крім того, молодшого брата нападника затримали біля іншої школи. Внаслідок нападу був убитий вчитель. Також відомо про двох поранених. Серед школярів постраждалих немає.

Зазначають, що протягом дня школу має відвідає президент Франції Емманюель Макрон. Національна асамблея Франції призупинила засідання на знак солідарності із постраждалими.

Національна антитерористична прокуратура відкрила розслідування за пунктами "вбивства у зв’язку з терористичною організацією", "замаху на вбивство у зв’язку з терористичною організацією" та "об'єднання злочинців-терористів з метою підготовки злочинів проти народу".

Нагадаємо, Під час обстрілу Нікополя двоє рятувальників отримали поранення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки "Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки
В День закоханих жертва вживала алкоголь із мешканцем Дунаївців та його 14-річним сином.
"Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео) "Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео)
Операція відбулась, щоб затримати замовника вбивства.
Loading...
Load next