Зеленський відзначив бойові бригади за успіхи на фронті

Зеленський відзначив бойові бригади за успіхи на фронті

Президент України Володимир Зеленський відзначив бойові бригади різних напрямків за успіхи на фронті та висловив слова вдячності захисникам.

Про це Глава держави зазначив у відеозверненні.

Глава Української держави відзначив бойові бригади на Купʼянському напрямку, а саме воїнів 57-ї окремої мотопіхотної бригади та 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади.

Авдіївський і Марʼїнський напрямки, особливо жорсткі. Численні атаки росіян. Але наші позиції захищені, - сказав Президент.

Зеленський висловив слова вдячності 53-ій та 110-ій окремим механізованим бригадам, 59-ій окремій мотопіхотній бригаді та десантникам «Сімдесятдевʼятки».

Я дякую всім вам, воїни, за справді зразковий захист. Те, що додає впевненості всій країні, - наголосив він.

Глава держави також подякував воїнам 55-ї окремої артилерійської бригади, «яка активно та ефективно допомагає всім нашим хлопцям обороняти Донеччину».

Водночас Зеленський подякував 68-ій окремій єгерській бригаді та підрозділам 95-ї окремої бригади ДШВ, що воюють на Лиманському напрямку за зрив планів окупанта.

Бахмутський напрямок – і оборона, і наші штурми, і наші результати дуже-дуже непогані. Я дякую воїнам 92-ї окремої штурмової бригади та 93-ї окремої механізованої бригади. Я дякую за вашу силу, хлопці!, - акцентував Президент.

Окрім того, серед усіх напрямків на півдні він відзначив десантників 46-ї аеромобільної бригади, що перебувають на Мелітопольському напрямку.

Дякую вам, хлопці, за те, що своїми результатами ви справді допомагаєте всьому фронту, - резюмував глава Української держави.

Нагадаємо, В Ужгороді завідувача військової кафедри підозрюють у хабарництві

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next