У Києві негода принесла смерті: є загиблі і травмовані люди та повалені дерева

У Києві негода принесла смерті: є загиблі і травмовані люди та повалені дерева

У Києві через негоду зі шквальним вітром загинули дві людини. Це чоловіки віком 65 і 35 років. Ще семеро киян дістали травми та переломи, п'ятьох із них госпіталізували, а двом — медики надали допомогу на місці.

Про це у повідомив столичний міський голова Віталій Кличко.

Станом на 12.30 зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію задіяні 34 одиниці техніки та 208 працівників Аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" та аварійні бригади комунальників в районах міста. Ліквідація наслідків негоди триває.

Будьте обережними, без нагальної потреби не виходьте на вулицю! Негода, за прогнозами синоптиків, вируватиме до кінця доби, — зазначив Кличко.

За інформацією Київської міської військової адміністрації, внаслідок дощу та сильних поривів вітру пошкоджено один житловий будинок, три кіоски, чотири авто.

8 дерев впали на проїжджу частину. Одне дерево впало на трамвайні колії. Також зафіксоване падіння банеру.

Нагадаємо, На Харківщині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео) Злива з градом і затоплені вулиці: у Києві пройшов потужний ураган (відео)
У Києві зачинили перший вестибюль станції метро "Героїв Дніпра" через зливу, яка вирувала столицею.
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Loading...
Load next