На Харківщині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми

На Харківщині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми

На Харківщині у трьох громадах Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами, оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На Раді оборони Харківської області ухвалили рішення оголосити примусову евакуацію сімей з дітьми з Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Зокрема евакуації підлягають сім'ї з дітьми з населених пунктів: с. Кіндрашівка, с. Тищенківка, м. Куп'янськ, смт Куп'янськ-Вузловий, смт Ківшарівка, с. Глушківка, с. Колісниківка, с. Курилівка, с. Новоосинове, с. Подол, - йдеться в дописі.

Зазначається, що в цих населених пунктах наразі перебуває 275 дітей.

Синєгубов зауважив, що згідно з рішенням Ради оборони, дітям також буде заборонено в’їжджати у вказані громади. За його словами, діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.

 Усіх евакуйованих ми забезпечуємо житлом та підтримкою від міжнародних гуманітарних організацій. Закликаємо усіх мешканців цих громад максимально відповідально поставитися до власного життя та життя своїх дітей, - наголосив голова ОВА.

Нагадаємо, Військово-лікарські комісії проходитимуть швидше — МОЗ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next