Негода в Україні забрала життя 4 осіб

Негода в Україні забрала життя 4 осіб

Внаслідок негоди в Україні в суботу загинуло четверо осіб – двоє в Києві, один на Київщині та один на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба.

У Фастівському районі Київщини негода забрала життя 61-річного чоловіка. Ще двоє чоловіків — 65 та 35 років — загинули у Києві. Постраждали семеро людей. З переломами та забоями їх госпіталізовано. На жаль, одна людина загинула у Дніпропетровській області. Є постраждалі у Харкові, двоє із них ушпиталені,- зазначив Кулеба.

За словами Кулеби, найбільше потерпають від стихії Житомирщина, Рівненщина та Хмельниччина. Водночас ДСНС України повідомляє, що внаслідок негоди в суботу загинуло 3 особи та 10 травмовано.

На території країни внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 1 880 населених пунктів у 16 областях.

Нагадаємо, На Харківщині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».
Loading...
Load next