Працівницю прикордонної служби збили на блокпосту в Києві

Працівницю прикордонної служби збили на блокпосту в Києві

Слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 6 листопада на блокпосту на Броварському проспекті у Києві.

Про це повідомляє поліція Києва. 

ДТП сталась о 21:25 у Деснянському районі столиці.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 66-річний водій автомобіля «Рено» рухався з боку Броварів у напрямку Києва. При в’їзді до столиці він скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту і саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Перевірка водія за допомогою приладу «Драгер» показала, що він був тверезий.

Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі деталі ДТП. Триває слідство.

Нагадаємо, В Україні змінили правила контролю вантажів на митниці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next