Новим керівником Житомирського ТЦК став бойовий полковник 26-ї бригади

Новим керівником Житомирського ТЦК став бойовий полковник 26-ї бригади

Новим керівником Житомирського ТЦК став полковник 26-ї окремої артилерійської бригади ім. генерала-хорунжого Романа Дашкевича Сергій Мартищенко, який виконував бойові завдання на сході країни впродовж 2014-2023 років.

Про це повідомив обласний ТЦК та СП.

Полковник Сергій Мартищенко очолив Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за наказом командувача Сухопутних військ України. На початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну проходив службу начальником штабу – заступником командира 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича оперативного командування «Північ». Сергій Мартищенко виконував бойові завдання в Донецькій та Луганській областях з 2014 по 2023 рік, - йдеться у заяві.

Відомо, що Мартищенко нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, отримав нагрудний знак «За військову доблесть» та відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Полковник Сергій Мартищенко народився в 1976 році у Фастові на Київщині. У 1997 році закінчив Військовий інститут артилерії при Сумському державному університеті. У ТЦК додали, що Мартишенко має трьох синів, старший з яких служить у ЗСУ.

Нагадаємо, ЗСУ захопили плацдарм на лівому березі Дніпра, — Єрмак

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next