На Запорізькій АЕС стався частковий блекаут через некомпетентні дії окупантів

На Запорізькій АЕС стався частковий блекаут через некомпетентні дії окупантів

Через некомпетентні дії російських загарбників стався частковий блекаут на тимчасово окупованій Запорізькій АЕС.

Про це повідомляє Енергоатом.

Відбулося знеструмлення на шостому енергоблоці ЗАЕС, в результаті чого запустились дизель-генератори і системи безпеки, які працювали 90 хвилин.

У цей час окупаційне керівництво станції зʼясовувало причини знеструмлення та вирішувало, що робити з наслідками, до яких призвели своїми некомпетентними діями, - йдеться у заяві.

В Енергоатомі додали, що ці дані підтверджуються інформацією інспекторів МАГАТЕ, які перебувають на майданчику атомної станції. 

Нагадаємо, На Харківщині формують мобільні підрозділи для боротьби з російськими дронами (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети
Запорізька АЕС, найбільша атомна станція в Європі, була захоплена російськими військовими після танкового обстрілу в ніч на 4 березня 2022 року і досі перебуває під контролем загарбників.
"Його замочили" – рашисти обговорюють спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС (відео) "Його замочили" – рашисти обговорюють спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС (відео)
Деталі злочину досі залишаються невідомими.
Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС
Зокрема вони будуть там фортифікаційні споруди.
Loading...
Load next