Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС

Російські війська намагаються зміцнити свої позиції біля Запорізької АЕС
Зокрема вони будуть там фортифікаційні споруди.

Російські військові намагаються посилити свої позиції в Енергодарі. Щобільше, 24 червня вони укріплювали окопи поруч із захопленою Запорізькою АЕС. Зокрема, вони «побудували» фортифікаційні споруди.

Про це повідомляє ПравдаТУТ News з посиланням на Енергоатом.

Є також інформація про те, що поруч із селищем Мічурина помічено РСЗВ (реактивні системи залпового вогню). Це означає, що російська військові цілком серйозно готуються до бойових дій поруч із найбільшим ядерним об’єктом Європи.

Нагадаємо, НАЕК "Енергоатом" звинуватила директора МАГАТЕ Рафаеля Маріано Гроссі в брехні щодо його запрошення на Запорізьку атомну енергостанцію, що вже кілька місяців захоплена окупантами.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети Ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети
Запорізька АЕС, найбільша атомна станція в Європі, була захоплена російськими військовими після танкового обстрілу в ніч на 4 березня 2022 року і досі перебуває під контролем загарбників.
На Донбасі зафіксували три порушення режиму тиші - ООС На Донбасі зафіксували три порушення режиму тиші - ООС
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
Loading...
Load next