Росіяни проводять жорстокі обшуки та арешти на лівобережжі Херсонщини - ГУР

Росіяни проводять жорстокі обшуки та арешти на лівобережжі Херсонщини - ГУР

Російські загарбники посилили репресії на тимчасово захоплених територіях Херсонської області, зокрема влаштовують уночі обшуки та арешти.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Параноя і страх російських окупантів на Херсонщині породжують чергові прояви терору проти місцевого населення. Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що в межах посилення репресій проти цивільних в окупованих громадах Херсонської області московські загарбники проводять нахабні і жорстокі обшуки, – зазначили в ГУР.

За інформацією розвідки, загарбники вриваються до осель уночі та шукають докази проукраїнської позиції мешканців, перевертаючи там усе з ніг на голову. Заходи тиску не обмежуються обшуками – людей арештовують та відвозять на допити до катівень.

Підстави для затримання бувають різні: художня книжка, написана українським автором, жовті та сині кольори побутових речей у помешканні чи будь-яка інша «підозріла» дрібниця.

Нагадаємо, Західні компанії продовжують постачати компоненти для російських танків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next