рф незаконно утримує тисячі українських цивільних - генпрокурор

рф незаконно утримує тисячі українських цивільних - генпрокурор

Станом на 22 грудня, офіційно відомо про 3800 цивільних, до яких окупанти застосували тортури. 

Про це повідомив генеральний прокурор Андрій Костін.

Як зазначив генпрокурор, повні цифри можуть бути значно вищими. 

Він розповів, що за фактами катувань наразі розслідується понад 1100 кримінальних проваджень. Понад 80 особам повідомили про підозру, з яких 18 вже було засуджено.

Маємо діяти невідкладно та рішуче, аби спільними зусиллями створити ефективний міжнародний механізм для звільнення незаконно утримуваних осіб та притягнення до відповідальності тих, хто вчинив ці злочини, – сказав Андрій Костін.

Нагадаємо, В укритті київської школи під час тривоги обвалилася стеля

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Loading...
Load next