На окупованих територіях України помітили малазійських найманців - ЦНС

На окупованих територіях України помітили малазійських найманців - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях Донецької області помітили найманців з Малайзії. росія завербувала їх на війну проти України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни продовжують збирати найманців по всіх країнах світу для продовження загарбницької політики, - йдеться в повідомленні.

На тимчасово окупованих територіях Донецької області були помічені найманці з Малайзії, бойовики перебувають на полігоні, де їх супроводжує перекладач, а також колишні «вагнерівці».

Також в складі Збройних сил рф неодноразово були помічені кубинці, непальці, білоруси, серби й представники інших країн, де формально заборонено займатись найманством, зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, У Харкові збільшилася кількість жертв від обстрілу росіян

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next