У Болгарії затримали працівника МВС за підозрою в шпигунстві для РФ

У Болгарії затримали працівника МВС за підозрою в шпигунстві для РФ

Болгарські правоохоронці у понеділок, 5 лютого, затримали співробітника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (ГУБОЗ) Міністерства внутрішніх справ країни за підозрою в шпигунстві на користь Росії.

Про це повідомляє Novinite.

Затримання відбулося у самій будівлі ГУБОЗ співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки МВС Болгарії. Відомо, що йдеться про розслідування справи щодо шпигунства на користь Росії.

За даними болгарських ЗМІ, затриманий співробітник передавав секретну інформацію колишньому дипломату в посольстві Росії в Софії, якого деякий час тому оголосили персоною нон ґрата. Дії правоохоронних органів проводяться під наглядом Софійської міської прокуратури. Справою також займається Державне агентство з національної безпеки (ДАН).

Також тривають обшуки у справі. Зазначається, що сигнал у цій справі був надісланий Болгарії від іноземних служб.

Нагадаємо, Російські виробники не можуть забезпечити нові резерви технікою та зброєю - ISW

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next