На Дніпропетровщині невідомі розстріляли авто заступника мера Нікополя: чоловік загинув

На Дніпропетровщині невідомі розстріляли авто заступника мера Нікополя: чоловік загинув

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

За даними слідства, 8 лютого 2024 року на одній із вулиць м. Нікополь невідомі особи із невстановленої вогнепальної зброї розстріляли автомобіль, в якому перебував заступник міського голови.

 Внаслідок обстрілу чоловік загинув на місці.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

Нагадаємо, Залужний затвердив нові правила акредитації журналістів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка
Один із водіїв згорів живцем.
Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі
Учора, бойовики підірвали автомобіль українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один із наших воїнів та ще троє було поранено. Загиблого звали Роман Гуляк - йому було лише 30 років й він був старшим сержантом ЗСУ.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Loading...
Load next