В Об'єднаних Силах показали, як бійці тренуються управляти безпілотниками

В Об'єднаних Силах показали, як бійці тренуються управляти безпілотниками

Оборонці Північної операційної зони відпрацьовують навички управління безпілотними апаратами.

Керування БпЛА та БПА на умовному полі бойових дій – це частина комплексного тренування з відбиття диверсійно-розвідувальних груп ворога, – йдеться у повідомленні Командування Об'єднаних Сил ЗС України.  

За допомогою дронів-розвідників військовослужбовці практикуються досліджувати позиції, здійснювати відеофіксацію, а також влучно вражати цілі FPV-дронами та ударними БпЛА.  

Таким чином воїни підтримують у тонусі здобуті в навчальних центрах та у ході бойових дій навички, а також мають змогу опанувати нові. Адже постійна робота над злагодженими діями особового складу - найкращий шлях до результату, – зазначають в Об'єднаних Силах.

Нагадаємо, Новий президент Фінляндії заявив, що не бачить сенсу зустрічатися з путіним

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next