ВРП поновила розгляд дисциплінарної справи судді Тандира

ВРП поновила розгляд дисциплінарної справи судді Тандира

Вища рада правосуддя поновила розгляд дисциплінарної справи щодо судді Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира, якого обвинувачують у скоєнні смертельної ДТП на блокпосту.

Про це повідомляє ВРП.

14 лютого 2024 року Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя вирішила поновити розгляд дисциплінарної справи стосовно судді Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дисциплінарну справу щодо судді було відкрито 10 січня 2024 року, а 31 січня 2024 року друга Дисциплінарна палата ВРП зупинила розгляд дисциплінарної справи на період, необхідний для отримання відповідей на запити, документів для підтвердження наявності або відсутності обставин, які є підставою для притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, Судді Тандиру продовжили арешт до 14 квітня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next