Дві вантажівки зіткнулися у селі Березів: є загиблий

Дві вантажівки зіткнулися у селі Березів: є загиблий
Один із пасажирів вантажівок загинув на місці.

2 вантажівки зіткнулися у селі Березів на Самбірщині.

За повідомленням ДСНС, один із пасажирів загинув на місці. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували тіло з автомобіля. Іншого пасажира, із травмами середнього ступеня важкості ушпиталили до Самбірської центральної лікарні.

До ліквідації наслідків ДТП залучили 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події з’ясовують правоохоронці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Loading...
Load next