Прем’єр-міністр Польщі оголосив про запровадження особливого режиму на кордоні з Україною

Прем’єр-міністр Польщі оголосив про запровадження особливого режиму на кордоні з Україною

На контрольно-пропускних пунктах на польсько-українському кордоні запровадили спеціальний режим. За словами прем’єр-міністра Польщі Дональда Туска, варто розділити обидва питання – підтримки України та захисту польських фермерів і ринку від негативних наслідків лібералізації торгівлі з Україною.

У зв’язку з цим вирішено встановити спеціальний режим на кордоні з Україною та прилеглих ділянках автотрас і залізничних шляхів, пише Polskieradio24.

Для забезпечення безперешкодного перевезення військової, гуманітарної та медичної допомоги на українську територію, вирішено включити прикордонні переходи та вказані ділянки доріг і залізничних колій до переліку критичної інфраструктури.

Це передбачатиме введення “іншого типу організаційного режиму” на цих переходах і під’їзних шляхах, щоб забезпечити безперешкодний рух – без затримок і перебоїв.

Нагадаємо, Канада готова підтримати поставки боєприпасів в Україну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next