У Мелітополі окупанти використовують авто з РЕБ "Пелена" для блокування мобільних

У Мелітополі окупанти використовують авто з РЕБ "Пелена" для блокування мобільних

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що росіяни перетворюють тимчасово окуповані території на мілітаризовану сіру зону.

Про це він написав у Telegram.

Він нагадав, що в містах і селах тимчасово окупованої частини Запорізької області розселені сотні тисяч військових армії РФ. А на ТОТ розташовані десятки полігонів для тренувань ворожого гарматного м’яса.

В окупованих містах збирають не тільки БПЛА, а й антени для комплексів РЕБ, до цього процесу залучають військових, які раніше брали участь у бойових діях. В Мелітополі помічені авто, оснащені РЕБ "Пелена", який використовується для захисту від радіокерованих вибухових пристроїв та для блокування стільникових телефонів, - написав очільник Запорізької області. 

Він зазначив, що росіяни хочуть зробити з ТОТ Запорізької області великий військовий полігон.

Нагадаємо, Населення України може скоротитися до 25,2 млн у найближчі 26 років - Мінсоцполітики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next