Головнокомандувач ЗСУ звернувся до українців у 10-у річницю початку АТО

Головнокомандувач ЗСУ звернувся до українців у 10-у річницю початку АТО

У десяту річницю з початку антитерористичної операції на сході України, 14 квітня, головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський звернувся до українців.

Про це він повідомив у соцмережі.

Рівно 10 років тому, 14 квітня 2014 року, на виконання рішення РНБО розпочалася антитерористична операція. Оголошення антитерористичної операції — стало реакцією на захоплення Слов’янська спецпідрозділом ФСБ РФ на чолі з міжнародним злочинцем, за наказом очільника Кремля. З честю виконував обов’язки і начальника штабу антитерористичної операції, і заступника керівника антитерористичної операції, і керівника антитерористичної операції, — написав Сирський.

Насамперед головком подякував захисникам і захисницям, які десять років тому стали на захист батьківщини.

Щиро дякую кожному українському захиснику і захисниці, які тоді, навесні 2014 року, стали до лав підрозділів Сил безпеки і оборони України, щоб захистити нашу Батьківщину від російських терористів та агресорів, які принесли на нашу землю страждання і смерть. Дякую кожному, хто захищав і захищає незалежність України, — зазначив він.

Також Сирський згадав усіх бійців, які віддали своє життя під час боротьби з російськими агресорами.

Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі. Вічна слава і вічна пам’ять нашим героям!, — написав головком.

Він також нагадав, що боротьба триває.

Усі хто брав участь у Антитерористичній операції дуже добре засвоїли, що українське сонце сходить за териконами на Донбасі! Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю. Ми переможемо! Слава Україні!, — підсумував Сирський.

Нагадаємо, Усі енергоблоки окупованої Запорізької АЕС перевели у стан "холодного зупину"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next