Розстріл поліцейських на Вінниччині: знайшли авто вбивць

Розстріл поліцейських на Вінниччині: знайшли авто вбивць

На території Вінниччини знайшли авто, яким пересувалися вбивці поліцейського, та боєприпаси, які відносяться до військового майна.

Про це повідомив керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк.

На даний час проведено обгляд місця події, вилучено речові докази та допитані свідки. Крім того, на території Вінницької області виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи. Також на тому місці виявлено боєприпаси, які відносяться до військового майна, - сказав Рихлюк. 

Рихлюк зазначив, що на території Вінницької та суміжних областей проводиться ряд слідчих та розшукових дій з метою встановлення місцезнаходження вказаних осіб.

Прокурор такоє підтвердив, що розшукувані особи є військовослужбовцями ЗСУ.

Рихлюк вказав, що це наразі вся інформація, яку слідство може оприлюднити.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження розшукуваних осіб, невідкладно повідомити про це органам правопорядку за телефоном 102.

Нагадаємо, Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
"Гинуть шляхетні птахи": на Вінничині мертві лебеді плавають у воді (фото) "Гинуть шляхетні птахи": на Вінничині мертві лебеді плавають у воді (фото)
За тиждень на ставку в селі Северинівка Жмеринського району загинуло майже сто лебедів.
Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео) Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео)
Працівники СБУ затримали російського кримінального авторитета, якого розшукував Інтерпол. Чоловік відомий за прізвиськом Рома Попенок.
Loading...
Load next