У будинку митника на Волині виявили контрабанди на 3,2 млн грн

У будинку митника на Волині виявили контрабанди на 3,2 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки у Волинській області викрили осіб, які налагодили реалізацію контрабандних електронних цигарок та рідин до них.

Про це повідомляє ДБР.

Організували нелегальний продаж підакцизних товарів китайського виробництва жителі одного з прикордонних районів області.

Реалізовували продукцію через телеграм-канал, замовлення відправляли поштою. Також під час слідчих дій було встановлено, що в будинку, де зберігався контрабандний товар, проживає працівник митниці. За результатами обшуків житлового та офісного приміщень детективи БЕБ виявили та вилучили майже 8 тис. штук електронних сигарет, рідин до них, пристроїв для електронних випаровувачів, готівку, мобільний телефон та ноутбук, - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють шляхи потрапляння контрабанди в Україну та перевіряють ймовірно причетність працівників митниці до сприяння у переміщенні підакцизних товарів через митний кордон.

Наразі триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 201-4 ККУ (контрабанда підакцизних товарів).

Нагадаємо, Шпигував за військовими аеродромами на Донеччині: СБУ затримала інформатора "вагнерівців"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва
Основна причина катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвим, в якій загинули 26 українських військовослужбовців, – перезавантаження літака та дозвіл на злети конвеєрним способом.
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Loading...
Load next