Тестування е-черги розширили на всі ТЦК - Міноборони

Тестування е-черги розширили на всі ТЦК - Міноборони

Міністерство оборони спільно з Командуванням Сухопутних військ запустили у тестовому режимі електронну чергу для оновлення даних у всіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки України.

Про це повідомило Міністерство оборони.

За словами заступниці міністра оборони Катерини Черногоренко, у міністерстві почули звернення громадян та побачили запит на створення послуги електронної черги.

Тому ми досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК та СП. Відтепер не треба стояти в черзі для виконання свого законного обов’язку, достатньо записатися онлайн та прийти на визначений час, - зазначила Черногоренко.

​Швидко розгорнути електронний запис на прийом до ТЦК та СП вдалося завдяки співпраці з компанією QLogic, що має досвід створення еЧерги для ЦНАПів.

​Для запису до еЧерги потрібно обрати ТЦК та СП, в якому ви стоїте на обліку, ввести персональні дані для запису, підтвердити номер телефону та отримати повідомлення з датою та часом запису.

Нагадаємо, СБУ викрила мережу підпільних типографій, які підробляли документи для "легалізації" за кордоном

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Сайт Міноборони зазнав безпрецедентної DoS-атаки: що сталося Сайт Міноборони зазнав безпрецедентної DoS-атаки: що сталося
У міністерстві зазначили про оновлення програмного забезпечення сайту, яке відбудеться плановому порядку.
"Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021 "Джокер" зламав сайт ВМС: хакер ДНР погрожував опублікувати дані учасників Sea Breeze-2021
У Міністерстві оборони України уточнили, що жоден документ не було викрадено в результаті злому інформаційних систем ЗСУ.
Loading...
Load next