Без підстав надали групу інвалідності сину посадовця: лікарям на Черкащині повідомили про підозру

Без підстав надали групу інвалідності сину посадовця: лікарям на Черкащині повідомили про підозру

На Черкащині повідомили про підозру в підробці офіційних документів лікарю, члену лікарсько-консультативної комісії, голові та трьом членам медико-соціальної експертної комісії.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, лікар-ортопед допоміг військовозобов’язаному сину посадовця оформити документи про тимчасову непридатність. 

В направленні на медико-соціальну експертну комісію він разом із членом лікарсько-консультативної комісії Уманського комунального некомерційного підприємства зазначили неправдивий діагноз, - йдеться у повідомленні.

На підставі цього направлення ще на початку повномасштабної війни лікарі безпідставно і безстроково надали чоловіку ІІ групу інвалідності. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Українські розробники представили IT-спільноті бойову систему DELTA

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції
В одній із одеських лікарень затримали при одержанні хабаря в 11 тисяч доларів завідувача відділення кардіохірургії комунальної лікарні, який вимагав у пацієнтів гроші за безкоштовну операцію.
Loading...
Load next