У Запоріжжі вбили директора департаменту правозабезпечення мерії

У Запоріжжі вбили директора департаменту правозабезпечення мерії

Посадовець, якого сьогодні вранці вбили у Запоріжжі, - директор департаменту правового забезпечення міської ради Максим Денщік.

Про це повідомила секретар Запорізькой міськради Регіна Харченко.

Місто шокувала новина про вбивство директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка, ‒ написала вона.

Харченко висловила співчуття рідним і близьким загиблого.

Запорізька обласна військова адміністрація анонсувала посилення заходів безпеки в обласному центрі після резонансного вбивства місцевого посадовця.

Спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі. Окрема увага - до посилення заходів безпеки мешканців міста на вулицях. Працюємо на упередження, ‒ заявив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Нагадаємо, У Запоріжжі невідомий убив місцевого посадовця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото) Вбивали за житло: на Харківщині затримали банду "чорних ріелторів" (фото)
У Харківській області правоохоронці під час спецоперації затримали бандитів-вбивць,  які протягом двох років відбирали у людей квартири. Як тільки житло продавалось - людей вбивали.
Loading...
Load next