У Німеччині зросла кількість нелегалів із "білоруського маршруту"

У Німеччині зросла кількість нелегалів із "білоруського маршруту"

Кількість мігрантів, які потрапляють у ФРН так званим білоруським маршрутом, знову зростає - федеральна поліція зареєструвала 2215 несанкціонованих в'їздів у Німеччину цим маршрутом упродовж січня-травня на кордоні з Польщею та Чехією.

Про це повідомляє dpa.

Зокрема, якщо в січні таких нелегалів було лише 26, а в лютому – 25, то в березні їх кількість зросла до 412, у квітні – до 861, а в травні, за попередніми даними, 1021.

Вони потрапили в країну нелегально і були помічені в землях Бранденбург (867), Саксонія (327) і Мекленбурзі-Передня Померанія.

Водночас, незважаючи на тенденцію до зростання, загальні цифри значно нижчі, ніж торік. У 2023 році впродовж січня-травня федеральна поліція виявила близько 6000 несанкціонованих в'їздів з «білоруського маршруту». Несанкціонований означає, що люди не мають необхідних документів чи віз. Якщо вони просять притулку в Німеччині, їх спочатку реєструють і розміщують.

Нагадаємо, Окупанти створили класи «поліцаїв» на ТОТ Херсонщини ‒ ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Алло,  Меркель на зв'язку....": діалог між Білоруссю та ЄС можливий "Алло, Меркель на зв'язку....": діалог між Білоруссю та ЄС можливий
Лукашенко знову говорив з Меркель про мігрантів.
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Loading...
Load next