Небезпека повітряних атак з боку Чорного моря залишається - Плетенчук

Небезпека повітряних атак з боку Чорного моря залишається - Плетенчук

Речник Військово-морських Сил ЗСУ Дмитро Плетенчук заявив, що небезпека ворожих повітряних атак з боку Чорного моря наразі все ще актуальна.

Про це він повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

Небезпека повітряних атак присутня, тому що в складі Чорноморського флоту залишається вісім носіїв крилатих ракет, серед них в принципі підводні човни. Атакувати вони можуть, - сказав Плетенчук.

За його словами, під час останньої атаки "вони виходили на зовнішній рейд з Новоросійська".

Фрегат вийшов, чотири ракети випустив і повернувся. Перед тим використовували підводний човен з акваторії Чорного моря, і між цими атаками застосовували з Азову один носій з проєкту "Буян", - додав речник ВМС ЗСУ.

Він зазначив, що небезпека повітряних атак залишається, але "Калібр" - це вже не та зброя, якою вона для нас була на початку повномасштабного вторгнення. Також з останніх трьох ворожих атак було збито майже 100% ракет.

Нагадаємо, На Рівненській митниці викрили схему поборів при ввезенні імпортних товарів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
Loading...
Load next