На Харківщині ворог завдав ракетного удару по залізничній станції: поранена провідниця

На Харківщині ворог завдав ракетного удару по залізничній станції: поранена провідниця

На Харківщині внаслідок ворожого ракетного удару по залізничній станції осколкові поранення голови дістала провідниця потягу, пошкоджена інфраструктуру.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Вночі було завдано ракетного удару по одній із залізничних станцій Харківщини. Внаслідок атаки провідниця отримала осколкові поранення голови, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що залізничниці було надано першу медичну допомогу, від госпіталізації вона відмовилася. Крім того, ударом пошкоджено два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій та засобів електропостачання.

До графіків руху приміських поїздів внесено точкові зміни, поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних тепловозів, - зазначили в УЗ.

Нагадаємо, Латвія завершила будівництво паркану на кордоні із Білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next