Вже понад 40 тисяч українців перетнули кордон з російського боку за період повномасштабної війни

Вже понад 40 тисяч українців перетнули кордон з російського боку за період повномасштабної війни

За період дії воєнного стану під час повномасштабної війни росії проти України через прикордонні пункти пропуску з російського боку повернулися понад 40 тисяч українців.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемерафону.

За весь час воєнного стану більш як 40 тисяч громадян України повернулося і через напрямок кордону з росією, і не тільки через пункт пропуску в Покровці, а й на інших ділянках, а також через територію Білорусі, — заявив Демченко.

Він нагадав, що за рішенням уряду України всі пункти пропуску на кордоні з росією закриті, і там не відбуваються пропускні операції. Водночас росія все ж пропускає українських громадян до України, найчастіше — у районі населеного пункту Покровка Сумської області.

Нещодавно вона також припинила пропуск громадян України. Ми фактично не фіксуємо те, що на цьому пункті пропуску громадяни України прибувають на територію України, — каже Демченко.

Нагадаємо, Заступника міністра енергетики затримали на хабарі у пів мільйона доларів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next