Киянин продавав гранатомети через інтернет

Киянин продавав гранатомети через інтернет

У місті Києві затримано 40-річного жителя столиці, який налагодив схему незаконного продажу ручних протитанкових гранатометів через спеціалізовані інтернет-сайти.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Спочатку через оголошення киянин продав за 40 тис. грн протитанковий гранатомет АТ-4. Частину коштів покупець переказав на його картку, решту – поштою після отримання товару, – йдеться в повідомленні.

Згодом зловмисник поштою надіслав іншому покупцеві ще один гранатомет із промислово виготовленими протитанковими гранатами РПГ АТ-4, розповіли в прокуратурі.

Йому висунуто підозру в незаконному придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів і вибухових пристроїв (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, правоохоронці з’ясовують походження зброї та боєприпасів, якими торгував чоловік, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ і НАБУ викрили ділків, які розікрали ₴12 мільйонів на динамічний захист для танків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото) Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото)
Співробітники СБУ викрили київських підприємців, які розкрадали кошти, виділені на захист секретної інформації, яка циркулює у державних установах і силових відомствах України. За попередньою інформацією, зловмисники завдали державі збитків на 20 млн грн.
"Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео) "Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео)
Слідчі Служби безпеки України оголосили про підозру у скоєнні корупційних злочинів керівнику комунального підприємства "Спецкомбінат ПКПО" та директору однієї з київських фірм.
На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео) На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео)
Затриманих наразі двоє — це прикордонники, організатори банди. Кайданки на них наділи при спробі викрадення людини.
Loading...
Load next