Перекинутий у Вовчанськ «Ахмат» займатиметься «піар-акціями» - речник ОТУ «Харків»

Перекинутий у Вовчанськ «Ахмат» займатиметься «піар-акціями» - речник ОТУ «Харків»

Перекидання підрозділу «Ахмат» до Вовчанська Харківської області свідчить про те, що Росія поступово вичерпує свій наступальний потенціал.

Про це повідомив речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев в ефірі телемарафону.

 Це свідчить про те, що противник поступово вичерпує свій наступальний потенціал і змушений залучати всі наявні підрозділи для того, щоб здійснювати з їхньою допомогою якісь штурмові дії. Утім, саме на цей підрозділ навіть командування противника не покладає великих надій. Ми всі знаємо їхні підходи у виконанні бойових завдань. Моя думка така, що цей підрозділ буде виконувати свої піар-акції, а якихось серйозних бойових задач не виконуватиме, - зазначив Саранцев.

Він також зазначив, що в районі Вовчанська, поблизу Стариці, противник завершив заміну 83-ї окремої десантно-штурмової бригади на 136-у окрему мотострілецьку бригаду.

Противник вже намагається здійснювати розвідку, він проводить постійно повітряну розвідку. Вони намагаються розширювати свою зону контролю, намагаються в певних моментах висуватись, шукати слабкі місця в нашій обороні. Однак всі їхні наміри припиняються Силами оборони України, і вони зазнають вогневого ураження, - заявив речник.

Нагадаємо, У Швейцарії пропонують переглянути нейтралітет через війну в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next