Кількість загиблих від повеней в Європі зросла до 16 людей

Кількість загиблих від повеней в Європі зросла до 16 людей

Кількість загиблих від проливних дощів і повеней у центральній та східній Європі зросла до щонайменше 16 людей.

Про це повідомляє The Guardian.

У Польщі число жертв зросло до п’яти осіб – у південно-західному місті Ниса потонув хірург, який повертався із роботи. Ще четверо людей загинули у південних містах Бельсько-Бяла та Льондек-Здруй.

У Чехії начальник поліції Мартін Вондрашек повідомив місцевому радіо, що жінка потонула струмку, який вийшов із берегів, неподалік міста Брунтала на північному сході країни. У Чехії сім людей залишаються зниклими безвісти.

Також про ще одного загиблого повідомляється у Румунії – там число загиблих внаслідок вируючої стихії зросло до семи.

Зазначається, що десятки тисяч людей були евакуйовані зі своїх домівок в Австрії, Чехії, Угорщині, Румунії та Словаччині внаслідок найсильнішого шторму у регіоні за понад два десятиліття. Паводкова вода прорвала дамби, затопила вулиці, призвела до вимкнення електроенергії. У деяких місцях внаслідок повеней затоплені цілі квартали.

Нагадаємо, Українські дипломати працюють над поверненням 27 дітей з Австрії через негоду

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото) На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото)
У результаті падіння повітряної кулі на Хмельниччині загинув 53-річний житель Прилук, а також ще п’ятеро травмувалися.
Loading...
Load next