Кінофестиваль у Цюриху скасував показ пропагандистського фільму про військових РФ

Кінофестиваль у Цюриху скасував показ пропагандистського фільму про військових РФ

Міністерство закордонних справ України висловило вдячність організаторам Цюрихського кінофестивалю (Швейцарія) за рішення скасувати показ фільму «Росіяни на війні».

Про це повідомляє МЗС.

Росія не має бути присутня на міжнародній культурній арені. Так само – жодного шансу для її голосів відбілювати воєнних злочинців перед широкою публікою, – наголосили у  відомстві.

Водночас МЗС закликало організаторів кінофестивалю повністю вилучити цю стрічку з конкурсу документальних фільмів.

У міністерстві підкреслили, що єдиною загрозою для «безпеки його глядачів, гостей, партнерів та персоналу» є вплив російської пропаганди, який виправдовує агресію та звірства.

Нагадаємо, Енергосистема України працює у збалансованому режимі після атаки РФ - Шмигаль

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
МЗС Росії офіційно визнало участь росіян у війні на Донбасі (фото) МЗС Росії офіційно визнало участь росіян у війні на Донбасі (фото)
Українська делегація повідомила, що у цій заяві дипломати вимагають від української сторони повідомити місце знаходження Косяка та надати доступ до нього російським дипломатам.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Loading...
Load next