У Феодосії через удар по нафтобазі виник дефіцит пального для армії РФ

У Феодосії через удар по нафтобазі виник дефіцит пального для армії РФ

У Феодосії, в тимчасово окупованому Криму, після удару Сил оборони України по морському нафтовому терміналу 7 жовтня, виник дефіцит пального для збройних сил РФ.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Окупанти масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації.

Агенти "АТЕШ" фіксують активні пересування військових бензовозів по всьому Криму. Руйнування нафтобази у Феодосії призвело до серйозного дефіциту пального для ЗС Росії. Окупанти масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації через страх удару по них, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російське вище командування дало розпорядження обмежити перебування точок зберігання пального в одному місці понад 10-12 годин.

Ця ситуація показує, що руйнація об'єктів такого масштабу критично позначається як на забезпеченні військ, так і на виконанні бойових завдань ЗС Росії, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Під контролем ЗСУ залишається 40-50% Торецька - МВА

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next