У 17-річного львів’янина лікарі діагностували правець

У 17-річного львів’янина лікарі діагностували правець
У четвер, 16 липня, до львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ госпіталізували неповнолітнього жителя міста Львів Данила Г.

У четвер, 16 липня, до львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ госпіталізували неповнолітнього жителя міста Львів Данила Г.

Хлопець напередодні відпочивав у Карпатах, перелазив через паркан і зачепився стегном за іржавий цвях. Про це повідомила заступниця директора лікарні Олена Березовська.

Удома в юнака почали посіпуватися литкові м’язи на обох ногах, а згодом це перейшло на руки.

Оскільки мама хлопця працює в медичній сфері, вона запідозрила хворобу і привезла сина до лікарні, де у нього й діагностували правець.

Хлопець мав щеплення від правця. Тож лікарі сподіватимуться, що він перенесе захворювання у легшій формі.

Проте, проблема полягає в тому, що в Україні закінчується термін дії протиправцевої сироватки і її практично вже нема. На цей момент, через МОЗ знайшли декілька доз у Чернівецькій області, тому терміново виїхали за нею.

Олени Березовська запевнює, що з реанімації хлопця перевели у травматологічне відділення. Там за ним спостерігають лікарі.

Наразі невідомо як буде розвиватися захворювання далі.

Нагадаємо, що перш ніж обирати місце для купання, потрібно пам’ятати, що в озерах, територію яких не доглядають, де є багато чагарників, висока трава чи опале листя, можуть розмножуватись різноманітні інфекції.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні Ляшко назвав дві умови виконання плану вакцинації від COVID-19 в Україні
Санітарний лікар України, Віктор Ляшко сказав, що для виконання плану вакцинації українців від коронавірусу є лише дві умови.
В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом
За добу 30 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 1 356 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них дітей – 75, медпрацівників – 31.
Loading...
Load next