За минулу добу коронавірус виявили у 149 жителів Львівщини

За минулу добу коронавірус виявили у 149 жителів Львівщини
Нові випадки інфікування. Загалом же лабораторні центри напередодні провели 1055 ПЛР-тестувань. Зафіксували також 4 смерті. Одужало 67 пацієнтів.

Нові випадки інфікування.

Загалом же лабораторні центри напередодні провели 1055 ПЛР-тестувань.

Зафіксували також 4 смерті. Одужало 67 пацієнтів.

До слова, за весь час пандемії захворювання у Львівській області виявили у 9248 осіб.

Додамо, що за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 7754 особи, госпіталізовані — 1431, на амбулаторному лікуванні — 5723 хворих, виписані — 1241. Зараз у лікарні перебуває 190 осіб, з них в реанімації — 6 осіб, на апаратні ШВЛ — 2 особи.

У 8 міській клінічній лікарні станом на ранок 29 липня перебуває 53 пацієнти, а у 1 міській клінічній лікарні – 76 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 82 хворих.

Між іншим, З 20 по 26 липня кількість нових хворих у місті та області зменшилася. Зафіксували 837 нових випадків COVID-19.

За останній тиждень одужало 492 особи. Це є найвищим тижневим показником з вилікування для Львівщини: раніше за тиждень в області одужували максимум 224 людини. Загалом діагноз від початку пандемії підтвердився у близько 9 тисяч мешканців області, що є найбільшим показником серед регіонів України.

У МОЗ зростання статистики хворих як в регіоні, так і по Україні пояснюють недотриманням карантинних обмежень: не всі люди носять маски в таких громадських місцях, як транспорт; також у відпочинкових зонах збираються групами, більшими ніж 8 осіб, не дотримуються соціальної дистанції.

Окрім цього, біля Раковця, що неподалік Львова, близько сотні людей одночасно мочили ноги та вмивалися в джерелі, яке вважають цілющим.

Нагадаємо, що німецький благодійний фонд HOPE передав на Львівщину медичне обладнання. Спільно з активістами громадського руху «Варта» усе необхідне доставили до обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Данілов назвав пандемію коронавірусу першою "біологічною війною" (відео) Данілов назвав пандемію коронавірусу першою "біологічною війною" (відео)
У 2020 році Данілов називав цибулю, сало і часник найкращими ліками проти коронавірусу.
Найближчими днями декілька областей України можуть потрапити до "червоної" зони - Шмигаль Найближчими днями декілька областей України можуть потрапити до "червоної" зони - Шмигаль
У "червоній" зоні карантину заклади освіти працюватимуть офлайн, лише якщо 100% працівників пройшли повний курс вакцинації.
Американська вакцина проти коронавірусу успішно пройшла тестування на людях
Біотехнологічна компанія Moderna в США повідомила, що на ранній стадії випробувань на людях її потенційна вакцина mRNA-1273 від Covid-19 викликала сильну імунну реакцію в усіх 45 пацієнтів.
Loading...
Load next