У Львові визначили медзаклади, які прийматимуть вагітних із коронавірусом

У Львові визначили медзаклади, які прийматимуть вагітних із коронавірусом
Львівських породіль з підозрою чи підтвердженим COVID-19 прийматимуть у пологовому №1 на вулиці Мечникова, 8. Там для хворих на коронавірус жінок при надії передбачено 50 ліжок.

Львівських породіль з підозрою чи підтвердженим COVID-19 прийматимуть у пологовому №1 на вулиці Мечникова, 8.

Там для хворих на коронавірус жінок при надії передбачено 50 ліжок.

А от мешканок області будуть госпіталізовувати у перинатальний центр, що на вулиці Джорджа Вашингтона, 6, де для інфікованих вагітних виділили 2 бокси з окремим входом. Між іншим, на цей момент, ще 15 ліжкомісць для породіль із коронавірусом є у пологовому відділенні Жовківської районної лікарні.

Також у терапевтичному відділенні Львівської обласної клінічної лікарні будуть лікувати вагітних жінок із пневмоніями. З цією метою у терапевтичному корпусі розгорнуть блок інтенсивної терапії.

Експерт департаменту охорони здоров'я ЛОДА з акушерства та гінекології Ігор Потапов додав, що наказ «Про удосконалення в області медичної допомоги вагітним, роділлям та породіллям, хворим на грип, ГРВІ, їх ускладнення та коронавірусну хворобу Covid-19» набуде чинності 10 серпня.

Варто додати, що у квітні міський штаб з протидії коронавірусу прийняв рішення, що вагітних львів'янок після 22 тижнів вагітності, у яких є ознаки ГРЗ або підозра на коронавірус, прийматиме пологовий будинок, що на вулиці Мечникова.

Нагадаємо, ще 2 львівські дитсадки закрили через COVID-19. Тимчасово не працюють ДНЗ №1, де на коронавірус захворів працівника кухні. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні виявили перший випадок штаму Омікрон В Україні виявили перший випадок штаму Омікрон
Особа, у якої виявили зараження, нещодавно повернулася з ОАЕ.
В Україні за минулу добу виявили понад 5 тисяч хворих на COVID В Україні за минулу добу виявили понад 5 тисяч хворих на COVID
Станом на сьогодні, 9 травня в Україні вже виявлено 2 119 510 інфікованих коронавірусною інфекцією. Зокрема за останню добу в країні зареєстрували 5 372 нових хворих.
Тютюнові зміни: від сьогодні в Україні заборонений продаж ароматизованих сигарет Тютюнові зміни: від сьогодні в Україні заборонений продаж ароматизованих сигарет
Користувачі одноразових сигарет і под-систем ще зможуть купувати такі вироби, поки в магазинах не закінчаться залишки зі старих партій
Loading...
Load next