Госпіталь у Винниках відновлює проведення термінових операцій

Госпіталь у Винниках відновлює проведення термінових операцій
Відтак, тут відкриють додаткове приймальне відділення та палати інтенсивної терапії, яке відмежує хворих на коронавірус від тих, хто потребує операцій.12 серпня пресслужба ЛОДА повідомила, що підгот

Відтак, тут відкриють додаткове приймальне відділення та палати інтенсивної терапії, яке відмежує хворих на коронавірус від тих, хто потребує операцій.

12 серпня пресслужба ЛОДА повідомила, що підготують відділення кістково-гнійної хірургії, два ортопедичні, хірургічне, урологічне та отоларингологічне задля надання невідкладної хірургічної допомоги, відтермінування якої може спричинити значні ризики для життя чи здоров’я пацієнтів.

Директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис повідомив: «Вказані відділення підготують для надання невідкладних і термінових заходів з надання хірургічної допомоги,  якщо внаслідок їх перенесення чи відтермінування існує значний ризик для життя або здоров’я пацієнтів. Госпіталізацію пацієнтів здійснюватимуть при наявності ІФА або ПЛР обстежень».

Надання кваліфікованої хірургічної допомоги, в першу чергу, стосуватиметься учасників, інвалідів антитерористичної операції АТО/ООС, ветеранів війн, інвалідів війн, учасників бойових дій, членаів сімей загиблих (померлих) ветеранів війн та прирівняних до них категорій населення, репресованих, учасників війн, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, дітей війни, учасників Революції Гідності.

Також Ореста Чемериса додав, що госпіталь розділять на зелену та червону (для пацієнтів з коронавірусом) зони, аби вберегти пацієнтів та медичний персонал від захворювання.

Нагадаємо, що другу хвилю коронавірусу може спричинити легковажність жителів Львівщини. Фахівці застерігають, що зараження при наявних супутніх захворюваннях або ж інших інфекціях є ще більш небезпечним та непередбачуваним.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні виявили 781 новий випадок захворювання на коронавірус В Україні виявили 781 новий випадок захворювання на коронавірус
За добу 9 серпня в Україні виявлено 781 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Не вада, а особливість: як визначити дитину-шульгу ще до народження?
Окрім ліковорукості існує також лівоногість, лівоокість та лівовухість.
Loading...
Load next