Україна отримає 1 млн доз вакцини: у МОЗ назвали точні дати

Україна отримає 1 млн доз вакцини: у МОЗ назвали точні дати
Глобальна ініціатива з розподілу вакцин COVAX схвалила виділення вакцини. Вона буде поставлена траншами до кінця червня

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі програми «Мокрик по живому».

Також він нагадав, що МОЗ очікує у квітні постачання 117 тис.вакцин Pfizer в рамках механізму COVAX, але точних термінів посадовець не назвав.

Зараз в Індії тимчасова заборона на експорт вакцини, але ми не панікуємо, - зазначив Віктор Ляшко.

За його словами, технічно вже все вирішено, тож залежатиме від ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, що 25 березня в Україну доставили першу партію вакцини CoronaVac виробництва китайської компанії Sinovac Biotech.

Загалом у Sinovac Україна замовила 2 мільйони доз цієї вакцини.

Читайте також
Майже половина з них - Pfizer: Україна отримає понад 47 млн доз вакцини від COVID-19 Майже половина з них - Pfizer: Україна отримає понад 47 млн доз вакцини від COVID-19
До кінця цього року Україна отримає понад 47 млн доз вакцини від різних виробників, аби мати змогу вакцинувати більшість свого дорослого населення.
Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer
Україна уклала контракт із американською фармкомпанією Pfizer та отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Загалом протягом року Україна має отримати 20 мільйонів доз цього препарату.
В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу В Україні планують створити власну вакцину від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов заявив, що в Україні планують створити власну вакцину від Covid. Однак, вона може бути значно дорожчою від тих, які наразі держава закупляє в іноземних компаній.
Loading...
Load next