Стало відомо, у скількох мешканців Львівщини виявили побічні реакції на щеплення від COVID-19

Стало відомо, у скількох мешканців Львівщини виявили побічні реакції на щеплення від COVID-19
У всіх щеплених у Львівській області, яких станом на п'ятницю становить майже 40 000, офіційно зареєстровано 0,002 % побічних реакцій.

У 8 вакцинованих людей були незначні побічні реакції на щеплення проти Covid. Про це розповів директор департаменту охорони здоров’я львівської ОДА Орест Чемерис, пише "Львівський портал".

Вакцинація на Львівщині стратувала 25 лютого, за цей час в області вакцинували 39 979 осіб. Зокрема, вакциною Covishield (Oxford-Astra Zeneca) зробили 38 тисяч щеплень, CoronaVac –  1300 ін’єкцій та Pfizer – 640 щеплень.

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис заявив, що тяжких випадків після вакцинації в області не зафіксовано.

Посадовець вкотре запевняє, що імунізація є цілком безпечною процедурою, оскільки лише у 0,02% від усіх вакцинованих в області зафіксували незначні побічні ефекти – висипання та підвищення температури.

Нагадаємо, 18 квітня, до Львова прибуло 1170 доз  вакцини  виробництва “Pfizer-BioNTech”.  Вакцинація проводиться двома мобільними бригадами — Львівського обласного діагностичного центру та 4 МКЛ. Загалом, в Україну прибуло 117 тис доз цієї вакцини.

Читайте також
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
В Україні за добу виявили понад 3 тисячі інфікованих на COVID-19 В Україні за добу виявили понад 3 тисячі інфікованих на COVID-19
За минулу добу, 14 вересня, в Україні зафіксували 3 332 нових COVID-хворих. Серед них захворіло 364 дитини та 58 медпрацівників.
Львівщина отримає 21 600 доз із нової партії вакцини «Astra Zeneca» Львівщина отримає 21 600 доз із нової партії вакцини «Astra Zeneca»
З нової партії вакцини «Astra Zeneca» виробництва Південної Кореї, що прибула сьогодні в Україну, Львівщина отримає 21 600 доз.
Loading...
Load next