Львівські фахівці рекомендують перевірити стан організму після свят

Львівські фахівці рекомендують перевірити стан організму після свят
Перевірити стан організму після свят радять фахівці львівської лабораторії. Надлишок алкоголю, важкої та жирної їжі могли спровокувати загострення хронічних захворювань або спричинити нові проблеми для організму.

Фахівці львівської лабораторії “Ескулаб” радять перевірити, в якому стані нирки, печінка та серцево-судинна система і організм після святкових частувань.

Для цього у лабораторії розроблено спеціальний пакет "Після свят", аналізи якого допоможуть виявити, чи впоралися серцево-судинна система, нирки та печінка з додатковим навантаженням, а також допоможуть оцінити загальний стан організму.

До пакетного переліку увійшли ЗАК — загальний аналіз крові, аналіз на рівень глюкози в крові (сироватка та плазма крові), ліпідограма, ниркові проби, печінкові проби.

З допомогою ЗАК обстежують загальний стан організму, допомагають встановити правильний діагноз, підтвердивши алгоритм дій для лікування, а також виявити різноманітні відхилення. Зокрема, порушення кровотворення, гострі або хронічні запальні процеси (бактеріального чи вірусного характеру), алергічні реакції, порушення реактивної відповіді організму, анемії.

Аналіз крові на глюкозу – дослідження для діагностики і контролю цукрового діабету та інших захворювань, пов'язаних з порушенням обміну вуглеводів. Цукровий діабет – це група захворювань, що характеризується підвищенням рівня глюкози в крові.

Ліпідограма - дослідження, яке дозволяє визначити рівень ліпідів або жирів у крові. Аналіз дозволяє виявити порушення ліпідного (жирового) обміну, оцінивши ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Ниркові проби допоможуть отримати інформацію про стан нирок. Завдяки печінковим пробам можна виявити захворювання жовчовивідних шляхів і печінки на ранніх стадіях.

Акційним пакетом "Після свят" можна скористатись до 19 травня, зекономивши на оплаті послуг лабораторії. Детальніше про умови акції - на сайті компанії.

За матеріалами пресрелізу медичної лабораторії "Ескулаб".

Читайте також
Чому важливо вчасно перевіряти здоров'я: фахівці львівської лабораторії розповіли про кожну вікову групу Чому важливо вчасно перевіряти здоров'я: фахівці львівської лабораторії розповіли про кожну вікову групу
Кар’єрний зріст, пошук власного "я", подорожі, розваги з друзями турбують нас у 20 років. Відповідальність за сім’ю, періодичне відчуття втоми та бажання залишатись конкурентоспроможним – у 35. А яке місце у цьому переліку посідає здоров’я та турбота про нього – запитують фахівці львівської лабораторії "Ескулаб".
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.
Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid
За минулу добу в Україні станом на 23 квітня, виявили 14 277 нових випадків зараження. З них захворіла 591 дитина та 277 медпрацівників.
Loading...
Load next