Чому важливо вчасно перевіряти здоров'я: фахівці львівської лабораторії розповіли про кожну вікову групу

Чому важливо вчасно перевіряти здоров'я: фахівці львівської лабораторії розповіли про кожну вікову групу
Кар’єрний зріст, пошук власного "я", подорожі, розваги з друзями турбують нас у 20 років. Відповідальність за сім’ю, періодичне відчуття втоми та бажання залишатись конкурентоспроможним – у 35. А яке місце у цьому переліку посідає здоров’я та турбота про нього – запитують фахівці львівської лабораторії "Ескулаб".

Наш організм, як би це прикро не звучало, з роками старіє, а серцево-судинні захворювання, цукровий діабет та онкологія лише молодшають. Для того, щоб вчасно діагностувати будь-які відхилення на ранніх стадіях та уникнути неочікуваних збоїв у роботі власних органів, Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує щорічно проходити медичне обстеження.

Сьогодні актуально планувати не тільки своє майбутнє – кар'єру, сім'ю, подорожі  –  але й дбати про власне здоров'я, - розповідає Денис Мельник, комерційний директор медичної лабораторії "Ескулаб". – Саме тому ми розробили пакети "CheckUp" для різних вікових груп. Ця послуга доволі нова в нашій лабораторії, проте користується неабиякою популярністю як серед чоловіків, так і серед жінок. Це комплексне обстеження, яке допоможе людині зрозуміти, як працює власний організм, чи є в ньому слабкі місця та попіклуватись про них. Наша основна ціль – допомогти діагностувати захворювання на ранніх стадіях, коли людина ще може не мати жодних симптомів, проте в організмі вже розпочались певні патологічні процеси. Чим раніше пацієнт дізнається про проблеми зі здоров'ям, тим ефективнішим буде лікування.

Фахівці лабораторії "Ескулаб" розробили шість пакетів досліджень відповідно до програми комплексного обстеження "CheckUp" для чоловіків і жінок різних вікових груп. Дані обстеження варто проходити щороку для того, щоб знати про будь-які, навіть найнепомітніші, зміни у власному організмі. 

У молоді відхилення в загальних клінічних аналізах трапляються рідко. Проте, наприклад, онкологія може розвиватися незалежно від віку. Саме тому в пакеті "Оцінка здоров'я жінки Check-UP 20+" ми надаємо таку увагу виявленню онкологічних захворювань на ранніх стадіях. Важливо в цьому віці вчасно виявити і збудників венеричних захворювань, які можуть бути причиною розвитку пухлинних захворювань в майбутньому, - розповідає Ірина Мандзюк, продакт-менеджер медичної лабораторії "Ескулаб".

За її словами, як у чоловіків, так і в жінок у віці 35 років потрібно вчасно діагностувати захворювання, пов’язані з неправильним харчуванням, стресами, хронічною втомою та незадовільним екологічним станом. Тому пакет обстежень містить загальні аналізи крові та сечі, визначення рівнів глюкози, загального білірубіну, креатиніну та інше.

Зміщуються акценти в діагностиці захворювань у людей старших за 50 років, – додає продакт-менеджер. – Наприклад, у жінок в цей період зменшується виділення жіночих статевих гормонів. Це підвищує ризик розвитку вікових захворювань кістково-суглобової, серцево-судинної, травної та інших систем. Для того, щоб вчасно виявити та запобігти цим захворюванням, у медичній лабораторії "Ескулаб" пропонують пройти обстеження за програмою "Оцінка здоров'я жінки Check-UP 50+". А от у чоловіків в цьому віці суттєво зростають ризики онкологічних захворювань, особливо раку простати, що враховувалося при створенні пакету "Оцінка здоров’я чоловіка Check-UP 50+".  

Про вартість та детальний перелік досліджень в пакетах "Check-UP" можна дізнатися на сайті нашої лабораторії. А при замовленні обстеження онлайн діє 10% знижка.

Здоров'я – це найцінніше з того, що ми маємо. Часто нам здається, що все гаразд, проте щоб впевнитися у майбутньому, потрібно про нього подбати заздалегідь, – радять в "Ескулаб". 

Читайте також
Львівські фахівці рекомендують перевірити стан організму після свят Львівські фахівці рекомендують перевірити стан організму після свят
Перевірити стан організму після свят радять фахівці львівської лабораторії. Надлишок алкоголю, важкої та жирної їжі могли спровокувати загострення хронічних захворювань або спричинити нові проблеми для організму.
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.
Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid Понад 2 мільйони хворих: в Україні знову збільшилась кількість захворюваності на Covid
За минулу добу в Україні станом на 23 квітня, виявили 14 277 нових випадків зараження. З них захворіла 591 дитина та 277 медпрацівників.
Loading...
Load next