Прострочений COVID-сертифікат не зникне з "Дії"

Прострочений COVID-сертифікат не зникне з "Дії"

Прострочений COVID-сертифікат не зникне з застосунку "Дія". Це робиться для збереження історії вакцинації. Повідомив Михайло Федоров у Telegram.

Тепер, якщо у вашого COVID-сертифіката в Дії минув термін дії, він не зникне із застосунку, а буде недійсним. У такий спосіб ми хочемо залишити в застосунку історію вашої вакцинації від COVID, - повідомив Федоров.

Зі слів урядовця, це важливо для людей, які втратили зв’язок зі своїм сімейним лікарем або ж евакуювались у межах України чи за кордон. Вони зможуть показати медпрацівнику, скільки мали вакцин — одну, дві чи бустерну дози.

Нагадаємо, що на Львівщині перестав функціонувати Ізраїльський мобільний госпіталь. Попри закриття мобільного госпіталю, співпраця на цьому не завершиться.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії" Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії"
ЄС офіційно визнав відповідність українських COVID-сертифікатів у "Дії" європейським. Відтепер українці зможуть подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія.
В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID
Від завтра, 28 квітня в Україні планують відкрити додатково ще 2127 пунктів для проведення вакцинації населення від коронавірусу.
Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.
Loading...
Load next