США збільшать запаси вакцин проти мавпячої віспи

США збільшать запаси вакцин проти мавпячої віспи

Американські посадовці заявили про наміри значно збільшити запаси вакцин проти віспи мавп. Пише ABC News.

Уряд США прийняв рішення закупити більше вакцини проти віспи мавп на тлі несподіваного спалаху хвороби, — йдеться в повідомленні.

Попри те, що система охорони здоров’я Сполучених Штатів вважає низьким ризик поширення інфекції серед американців, провадиться підготовка до різних сценаріїв.

Американський уряд вже створив запас із 72 тисяч доз вакцини Jynneos та очікує отримання додаткових 300 тисяч доз препарату виробництва Bavarian Nordic. Вони мають надійти до медичних закладів протягом наступних кількох тижнів.

Також у п’ятницю уряд оголосив про замовлення ще 500 тисяч доз Jynneos, які будуть доставлені до кінця року.

Нагадаємо, що у Маріуполі окупанти терміново запускають роботу інфекційного відділення у лікарні швидкої допомоги.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Кому заборонено проходити вакцинацію. МОЗ опублікувало перелік протипоказань Кому заборонено проходити вакцинацію. МОЗ опублікувало перелік протипоказань
Міністерство охорони здоров’я затвердило та оприлюднило перелік медичних протипоказань та застережень для вакцинації від COVID-19.
Дозакупівля вакцини Moderna: Україна не веде переговори про постачання вакцини, - Кузін (відео) Дозакупівля вакцини Moderna: Україна не веде переговори про постачання вакцини, - Кузін (відео)
Наразі тривають перемовини щодо кількості доз Moderna, які Україна може отримати через COVAX. Зокрема, українці, які отримали першу дозу вакцини Moderna, зможуть завершити свій курс щеплень препаратом Pfizer.
Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid Степанов заявив, що в Україні не було випадків утилізації вакцини від Covid
Міністр охорони здоров'я, Максим Степанов запевнив, що з початку вакцинації від коронавірусу в Україні не було жодного випадку, коли б медики утилізували залишки вакцини.
Loading...
Load next