До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео)

До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен (відео)
Він приїхав до Льовова, щоб проконсультувати дітей з вродженими вадами губи та піднебіння та поділитись своїм досвідом.

До Львівського Охматдиту приїхав пластичний хірург із США Стів Ортен. Американський спеціаліст не тільки провів консультації дітей з вродженими вадами губи та піднебіння, але і взяв участь у одній із операцій.

Спільно з львівськими медиками він провів пластично-реконструктивне хірургічне втручання однорічній дівчинці. У дитини було повне незрощення верхньої губи, піднебіння та альвеолярного відростка. Все минуло успішно і дівчинка одужує.

На цьому співпраця з закордонним спеціалістом не закінчується. Надалі наші медики будуть підтримувати з ним зв‘язок задля обміну досвідом та навчання. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
На Львівщині судитимуть хірурга через смерть пацієнта На Львівщині судитимуть хірурга через смерть пацієнта
Медик вчасно не госпіталізував 23-річного пацієнта, і той помер. Підозрюваному загрожує до двох років позбавлення волі.
За добу в Україні зафіксовано 27 тисяч нових випадків захворювання на Covid-19 За добу в Україні зафіксовано 27 тисяч нових випадків захворювання на Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next